Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 21/05/2014

 

 culture copy1

Αγαπητοί γονείς, 

Την Τετάρτη 21/05/2014 και ώρα 8:30 στο Σινέ Νέα Μασκώτ θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις του σχολείου μας : 

"Υπεύθυνος πολίτης-διαμορφώνω το χώρο μου". Εικόνες από την διαμόρφωση του λαχανόκηπου και γενικά του χώρου από τους αυριανούς υπεύθυνους πολίτες από τους μαθητές μας. Επιμέλεια: Μαγγιώρου Ιόλη, Κεραμιδάς Γεώργιος

"Γνωρίζω την Αθήνα". Οι μαθητές μας παριυσιάζουν μέσα από ένα θεατρικό δρώμενο την γνωριμία τους με την Αθήνα. Επιμέλεια: Κουτσούλη Ελένη, Βέτσικα Βασιλική

"Σαντορίνη: Η πάνω μεριά του Κόσμου". Οι μαθητές της Β' και Γ' τάξης του σχολείου μας παρουσιάζουν βίντεο, φωτογραφίες και κείμενα από την Σαντορίνη, βασισμένα στο ομώνυμο βιβλίο της Καδιώς Κολυμβά. Επιμέλεια: Μπελέγρη Ζαχαρούλα, Παρδαβέλλα Χαρά, Κανελλοπούλου Φωτεινή. Εικαστικά: Λιάκου Μαρία.

"Τη θάλασσα τη γαλανή". Οι μαθητές της Β' και Γ' τάξης του σχολείου μας παρουσιάζουν χορούς και δρώμενα από     την Αιγαιοπελαγίτικη παράδοση. Επιμέλεια: Καγιά Ελένη, Μπελέγρη Ζαχαρούλα, Παρδαβέλλα Χαρά, Κανελλοπούλου Φωτεινή. 

 

 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθενται αντίγραφα από κυκλαδικά ειδώλια κατασκευασμένα από τους μαθητές του σχολείου μας με την επιμέλεια της κας Λιάκου Μαρίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης η ομάδα μαγειρικής του σχολείου μας θα παραθέσει παραδοσιακά εδέσματα από τις Κυκλάδες με την επιμέλεια της κας Παπακωνσταντίνου Φωτεινής.                                                                                                                                                                                                                               

You are here: Home Ανακοινωσεις Γεγονότα Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 21/05/2014