ΝΕΑ

Description

15/01/2015

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

  Σας ενημερώνουμε οτι το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Επιστημονική Εταιρία "Eyropean Shool Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο '' συνδιοργανώνουν τον μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνσμό "Κάντο ν' ακουστει" και το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

       Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων της χώρας. Η υποβολή των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί απο 9 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου 2015. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το European Shool Radio ηλεκτρονική διέυθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

You are here: Home Ανακοινωσεις Νέα 2o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου