ΝΕΑ

Description

 22/1/2015

Σας ενημερώνουμε οτι το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Επιστημονική Εταιρία "Eyropean Shool Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο '' συνδιοργανώνουν τον μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνσμό "Κάντο ν' ακουστει" και το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

       Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων της χώρας. Η υποβολή των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί απο 9 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου 2015. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το European Shool Radio ηλεκτρονική διέυθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 Η <<Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκαίδευση>> (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και η Παννελήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες <<Μιχάλης Δερτούζος>> σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) προκηρύσσουν τον 70 Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων: Σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Υποστηρικτικών δομών της Εκπαίδευσης, Διοικητικών μονάδων Διευθύνσεων Εκαίδευσης και Περιφεριακών Διευθύνσεων καθώς Προσωπικών ατομικών ή ομαδικών Ιστότοπων Εκπαιδευτικών.

You are here: Home Ανακοινωσεις Νέα 7ος Διαγωνισμος Ελληνοφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτοπων