ΝΕΑ

Description

Απόφαση επιλογής Τουριστικού Γραφείου για την μετακίνηση των μαθητών στην τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα

 Πράξη 8/8-3-2018

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 

  Σήμερα Πέμπτη 8 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ η ορισθείσα Επιτροπή, σύμφωνα με την πράξη 7/08-03-2018 του βιβλίου πράξεων του Διευθυντή, αποφάσισε να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις (4) διαφορετικές προσφορές για τη μετακίνηση των μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων, στα πλαίσια της προγραμματισμένης τριήμερης εκδρομής, το τουριστικό γραφείο VLASSOPOULOS TRAVEL SERVICES. Το ανωτέρω ταξιδιωτικό γραφείο αφενός πληροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Σχολείου μας με αρ. πρωτ. 103/28-02-2018, αλλά και διότι η οικονομική προσφορά του συγκεκριμένου γραφείου είναι η οικονομικότερη χωρίς να υπολείπεται σε ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τις προσφορές των άλλων τουριστικών γραφείων. Συγκεκριμένα, η τιμή προσφοράς του επιλεχθέντος ταξιδιωτικού γραφείου είναι 145 € για κάθε μαθητή, 50% έκπτωση σε δύο (2) οικονομικά αδύναμους μαθητές, διαμονή σε 5* ξενοδοχείο με πρωινό και δείπνο (Epirus Palace - Ιωάννινα), ενώ μας διαθέτει, επιπλέον, συνοδό καθ ́ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και γιατρό στη διάθεση των μαθητών και των συνοδών σε περίπτωση ανάγκης.

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 13, παράγραφος 2, Υ.Α. 33120/ΓΔ4/28-02-2017/ΥΠΠΕΘ (ΦΕΚ 681/τ.Β ́/6-3-2017) με θέμα "Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της Χώρας", θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο του Σχολείου.

Σημείωση: Ενστάσεις κατά της επιλογής μπορούν να υποβληθούν εντός τριών (3) ημερών από την ανάρτηση του παρόντος πρακτικού επιλογής. 

Κατεβάστε την απόφαση σε μορφή pdf

You are here: Home Ανακοινωσεις Νέα Απόφαση επιλογής Τουριστικού Γραφείου για την τριήμερη εκδρομή