ΝΕΑ

Description

Απόφαση επιλογής Τουριστικού Γραφείου για την μετακίνηση των μαθητών στην τριήμερη εκδρομή στην Καλαμάτα

 

Πράξη 5η/19-2-2019

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 η ορισθείσα Επιτροπή, σύμφωνα με την πράξη 4η/19-2-2019 του βιβλίου πράξεων του Διευθυντή, αποφάσισε να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις (4) διαφορετικές προσφορές (Our Travel, IQ HOLIDAYS, Manessis & VLASSOPOULOS TRAVEL SERVICES) για τη μετακίνηση των μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών με προορισμό την πόλη της Καλαμάτας, στα πλαίσια της προγραμματισμένης τριήμερης εκδρομής, το τουριστικό γραφείοVLASSOPOULOS TRAVEL SERVICES. Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο αφενός πληροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Σχολείου μας με αρ. πρωτ. 581/08-02-2019, αλλά και επειδή η οικονομική του προσφορά ήταν η καλύτερη, χωρίς να υπολείπεται σε ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τις προσφορές των άλλων τουριστικών γραφείων. Η τιμή προσφοράς του επιλεχθέντος τουριστικού γραφείου είναι 140€ ανά μαθητή, ενώ σε τέσσερις από τους συμμετέχοντες μαθητές γίνεται και έκπτωση 50%. Επίσης, σύμφωνα με την προσφορά του εν λόγω τουριστικού γραφείου, το ξενοδοχείο που θα φιλοξενηθούν οι μαθητές και οι συνοδοί-καθηγητές του Σχολείου μας θα είναι το Filoxenia Hotel 4* και θα υπάρχει σε αυτό, καθ ́ όλη τη διάρκεια της διαμονής, γιατρός και security.

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 13,παράγραφος 2 (έγινε 1)Υ.Α. 33120/ΓΔ4/28-02-2017/ΥΠΠΕΘ (ΦΕΚ 681/τ.Β ́/6-3-2017) με θέμα "Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της Χώρας", θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο του Σχολείου.

Σημείωση: Ενστάσεις κατά της επιλογής μπορούν να υποβληθούν εντός τριών (3) ημερών από την ανάρτηση του παρόντος πρακτικού επιλογής.

 

Κατεβάστε την απόφαση σε μορφή pdf

You are here: Home Ανακοινωσεις Νέα Απόφαση επιλογής Τουριστικού Γραφείου για την τριήμερη εκδρομή στην Καλαμάτα