ΝΕΑ

Description

1ο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Συνέδριο με τίτλο: «Από τον 20ο στον 21ο αιώνα μέσα σε 15 ημέρες: Η απότομη μετάβαση της εκπαιδευτικής μας πραγματικότητας σε ψηφιακά περιβάλλοντα. Στάσεις- Αντιλήψεις- Σενάρια – Προοπτικές- Προτάσεις.»

Η ερευνητική ομάδα MediaPedagogy του Εργαστηρίου Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων στην Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Π.Μ.Σ. Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν το 1ο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Συνέδριο με τίτλο: «Από τον 20ο στον 21ο αιώνα μέσα σε 15 ημέρες: Η απότομη μετάβαση της εκπαιδευτικής μας πραγματικότητας σε ψηφιακά περιβάλλοντα. Στάσεις- Αντιλήψεις- Σενάρια – Προοπτικές- Προτάσεις.» Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, στελέχη εκπαίδευσης και ερευνητές.  Τρόπος διεξαγωγής και παρακολούθησης : Αποκλειστικά εξ αποστάσεως  

· Ημερομηνίες Συνεδρίου: 3,4 & 5 Ιουλίου 2020.  

· Κόστος Συμμετοχής και Παρακολούθησης: ΔΩΡΕΑΝ · Σελίδα συνεδρίου: http://www.mediapedagogy.gr/econf/  

Καθώς ήδη ο αριθμός συμμετοχών έχει ξεπεράσει τις 2000, παρακαλούμε για την έγκαιρη εγγραφή όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου ή να καταθέσουν περίληψη εργασίας.  

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν 31 Μαΐου 2020.  

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, οδηγίες, φόρμες εγγραφών – κατάθεσης εργασιών και χρονοδιαγράμματα καθώς και τα νέα του Συνεδρίου θα αναρτώνται καθημερινά στη διαδικτυακή του σελίδα.  

Αρχές Ιουνίου θα ανακοινωθεί το προσωρινό πρόγραμμα και οδηγίες παρακολούθησης

                                            image.png 

 

You are here: Home Ανακοινωσεις Νέα 1ο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Συνέδριο