GREEN CITY Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024

green city school Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, 

Τη Δευτέρα 05/2/2024 ομάδα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης ΤΗΕ GREEN CITY επισκέφθηκε το σχολείο μας και ενημέρωσε τους μαθητές της Β΄ και της Γ΄ Γυμνασίου σχετικά με την ανακύκλωση.  

Το Πρόγραμμα ΤΗΕ GREEN CITY είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης, που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής, ο ΕΔΣΝΑ και όλοι οι Δήμοι της Αττικής. Στόχος είναι να γίνει η ανακύκλωση μέρος της καθημερινότητας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους και των 66 Δήμων της Αττικής να ανακυκλώνουν υλικά που έχουν προηγουμένως διαχωρίσει και να επιβραβεύονται για αυτό. Τα ανακυκλώσιμα υλικά θα παραδίδονται σε ένα από τα 60 κινητά «Πράσινα σημεία» που θα κινούνται κοντά στις γειτονιές, εκτελώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα δρομολογίων το οποίο θα είναι αναρτημένο σε ειδική mobile εφαρμογή και στην ιστοσελίδα www.thegreencity.gr 

Με το Πρόγραμμα ΤΗΕ GREEN CITY υιοθετείται ένα νέο βιώσιμο μοντέλο του τρόπου που οι πολίτες παράγουμε και διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας και γινόμαστε ενεργά μέλη μιας «πράσινης συμμαχίας», που θα επιτρέψει τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας.                                                           

 

You are here: Home Ανακοινωσεις Γεγονότα GREEN CITY Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024