ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Description

Ψηφοφορία Ακροατών "Κάν΄το Ν΄ακουστεί 2024

 Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

  η ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου μας « ΟΙ ΤΑΥΡΟμάχοι» συμμετείχε με ραδιοφωνικό μήνυμα  στον ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν’ το να ακουστεί 2024» με τίτλο: «Η δύναμη της Φίλιας-The Power of Friendship»,

ο οποίος συνδιοργανώνεται με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας. Ο εν λόγω διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όλων των τύπων σχολείων Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης της χώρας και των Ελληνικών σχολείων του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2023-2024. 

Σαν σχολείο ζητάμε την αγάπη και την υποστήριξή σας για να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα likes μπορούμε. Αφιερώστε 2΄λεπτά από τον χρόνο σας, ΑΚΟΥΣΤΕ το ραδιοφωνικό μας μήνυμα, ΔΕΙΤΕ το βίντεο της συμμετοχής μας και δώστε μας την αγάπη σας  με το like που θα κάνετε. Ζητήστε από τα παιδιά σας να σας βοηθήσουν στην ψηφοφορία. Κοινοποιήστε το στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχετε, σε φίλους και γνωστούς.  

Μπορείτε να ψηφίσετε με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Google (δηλ. gmail) που έχετε. Αντιστοιχεί μία ψήφος σε κάθε λογαριασμό.  

Επίσης οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί εκτός από τους λογαριασμούς Google με τους οποίους θα ψηφίσουν, μπορούν να ψηφίσουν ΚΑΙ ΜΕ το λογαριασμό που μπαίνουν στην Ηλεκτρονική Τάξη / ΠΣΔ αντίστοιχα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να ψηφίσετε με διαφορετικούς λογαριασμούς πρέπει να αποσυνδεθείτε, όπως θα δείτε και στις οδηγίες.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ  μπαίνετε:

α) από το site του 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΑΥΡΟΥ  http://1gym-tavrou.att.sch.gr

                                                             ή

 β) εναλλακτικά στο https://vote.europeanschoolradio.eu/vote/1/spot

 

 Για να δείτε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ κάντε κλικ εδώ

 Για να ακούσετε το ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ πατήστε εδώ

 Για να δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της συμμετοχής μας πατήστε εδώ 

 

“ΟΙ ΤΑΥΡΟμάχοι” EUROPEANSCHOOLRADIO, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

 

You are here: Home Ανακοινωσεις Ανακοινώσεις Ψηφοφορία Ακροατών "Κάν΄το Ν΄ακουστεί 2024