Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 2022

 

28h OCT 2022

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες,

 Το σχολείο μας τίμησε και φέτος την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι καθηγήτριες Παπαδάκη Καλλιόπη και Δελαγραμμάτικα Θεοδώρα. Την εικαστική επιμέλεια είχε η καθηγήτρια Λιάκου Μαρία.Τη διδασκαλία των χορών της γιορτής και τον βηματισμό της παρέλασης επιμελήθηκε η καθηγήτρια Καγιά Ελένη. Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην γιορτή και στην παρέλαση.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που για άλλη μια φορά μας έκαναν περήφανους  με τα βραβεία και τα αριστεία τους. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο!

 Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό κάνοντας κλικ εδώ


                                                                                        

Επίσκεψη στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και στη Βουλή των Ελλήνων 13/10/2022

 

ekdromiΑγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Την ΠΕΜΠΤΗ, 13 Οκτωβρίου 2022, το σχολείο μας  πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη με διαφορετικούς προορισμούς. Οι μαθητές της Α΄και Β΄Γυμνασίου επισκέφτηκαν το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου το οποίο βρίσκεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Οι μαθητές της Γ΄Γυμνασίου επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων.  

 

Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό κάνοντας κλικ εδώ                                                                 

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

 

20210924 085123

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο μας πραγματοποίησε δράσεις σε τρείς κυρίως άξονες :

- Ενδοσχολικά πρωταθλήματα τάξεων σε μπάσκετ- βόλεϋ- ποδόσφαιρο

- Παρουσίαση ομαδικών εργασιών των μαθητών μας με θέμα διαδεδομένα και μη ολυμπιακά αθλήματα

- Προβολή οπτικοακουστικού υλικού με θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ολυμπιακό στάδιο το 2004 (Ελληνικά Ολυμπιακά μετάλλεια- τελετή εναρξης) στα πλαίσια της επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει σύντομα το σχολείο μας στο ΟΑΚΑ προς τιμή της ημέρας σχολικού αθλητισμού.

Επίσης στο μάθημα των γαλλικών οι μαθητές του Α3 Παλιούρας Αχιλλέας, Παλιούρας Φίλιππος, Ταμπάκης Άρης και Φαλάγγας Αχιλλέας δημιούργησαν μια υπέροχη συνθετική εργασία με θέμα το γαλλικό ποδόσφαιρο.

 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ

 

 

 

 

                   

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 26 Σεπτεμβρίου 2022

 

20220923 114149

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες,

 

Με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών στις 26 Σεπτεμβρίου 2022,  στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας  συμμετείχαν δημιουργώντας συνθετικές εργασίες.  

Τα συγκεκριμένα projects  αφορούσαν  σε πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία της Γαλλίας. Στη δράση αυτή συμμετείχαν: 

    Aπό την Α΄ Γυμνασίου οι μαθητές/τριες: Γιαννάρα Παναγιώτα, Γκιουρέα Μάρα, Θάνου Μαρία, Καραδήμας Γεώργιος, Καράμπελας Πέτρος, Κόντε Δήμητρα, Κουνάβης Αναστάσιος, Λαθουράς Αλέξανδρος, Λιάκο Σοφία, Μοσχοπούλου Ελπίδα, Μπεκιράι Μάιρα, Μπράχο Ανίσα, Ντόλατζας Σωτήριος, Παππά Χρυσούλα, Πατσουρίδης Ελευθέριος, Πούτσι Λάουρα, Ράμα Μελίνα, Σιδέρη Βασιλική, Σιμοπούλου Νικολέττα, Σκάλκου Δέσποινα, Ψαχούλα Λυδία

Από την Γ΄ Γυμνασίου οι μαθητές/τριες: Κορ Τσαντσάλ, Ζαφείρης Άγγελος, Παπαθανασόπουλος Παναγιώτης, Ρούσι Μελίνα, Σακελλάρη Έλλη, Σηφογιωργάκη Ευσταθία,  Σταθοπούλου Παρασκευή, Μηνά Ρεβέκκα, Σιδερίδη Ηλιάνα, Παπαδοπούλου Μαρία, Κάμπα Μαρία και  Βαρούνη Ίριδα.

 

Συγχαρητήρια στου μαθητές και στις μαθήτριές μας!

 

Η διδάσκουσα,

 

Αράπογλου Έφη

Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ                                                                                    

You are here: Home Ανακοινωσεις Γεγονότα