Διαγωνισμός KGL 03 Φεβρουαρίου 2024

KGL2

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,  

 

Ο διαγωνισμός KGL που διοργανώνεται από το International Testing Authority πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας. Συμμετειχαν μαθητες της Β και Γ Γυμνασίου μαζι με μαθητες απο το 3ο Γυμνασιο Μοσχάτου.  

Ο διαγωνισμός KGL Contest είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως και δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία, καθώς δεν αποτελεί εξέταση γλωσσομάθειας, αλλά μία διασκεδαστική εμπειρία μέσα από την οποία οι μαθητές αυξάνουν την επαφή τους με την Αγγλική γλώσσα. Ο διαγωνισμός KGL διοργανώνεται από το International Testing Authority. Το KGL απευθύνεται σε μαθητές που μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα ως ξένη γλώσσα. Το KGL παρακινεί τους μαθητές μέσω ενός ωφέλιμου διασκεδαστικού διαγωνισμού. Τα τεστ του KGL έχουν δημιουργηθεί με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Όλα τα επίπεδα είναι συνδεδεμένα με το CEFR. Δίνονται βραβεία στους νικητές σε κάθε επίπεδο. Προετοιμάζει τους μαθητές για μελλοντικές εξετάσεις στα αγγλικά.

 Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό κάνοντας κλικ εδώ

 

 

Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

  1. Presentation ico volley

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,  

 

την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 η Α΄ Τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Ταύρου "ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ" για να παρακολουθήσει παρουσίαση του αθλήματος της πετοσφαίρισης από κλιμάκιο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

 

 Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό κάνοντας κλικ εδώ

 

 

Κάλαντα 19 Δεκεμβρίου 2023

KALANTA

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,  

 

στις 19 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικός περίπατος με τα παιδιά της χορωδίας του σχολείου μας και είπαν τα Κάλαντα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο στόχος  επετεύχθη!

Οι μαθητές το ευχαριστήθηκαν!

Το πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς καλλιεργήθηκε σε μέγιστο βαθμό!

 

 Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό κάνοντας κλικ εδώ

 

 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το κλίμα αλλάζει, εγώ τι αλλάζω;» 18 Δεκεμβρίου 2023

planet

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,  

Τη Δευτέρα 18/12/2023 και ώρα 9:00-10:00 π.μ. το Α1 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ «Το κλίμα αλλάζει, εγώ τι αλλάζω;»  
Φαντάσου πως ένα βράδυ βρίσκεις έξω από το παράθυρό σου ένα άκρως απόρρητο μήνυμα που σου ζητάει να σώσεις τον κόσμο! Αυτό συμβαίνει στον δωδεκάχρονο Τζάστιν, που δεν ξέρει ποιος είναι ο αποστολέας. Κάπως έτσι αποφασίζει με τους φίλους του να ακολουθήσει τις οδηγίες του γράμματος. Ένας απειλητικός άντρας τους καταδιώκει στα πέρατα της Γης και η παρέα ρίχνεται σε ένα κυνήγι στοιχείων που θα αναγκάσουν τον Πρόεδρο της Αμερικής να πάρει μέτρα για να σώσει τον κόσμο από την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Μέσα από ένα βιωματικό παιχνίδι μυστηρίου που στηρίζεται στο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΓΚΡΕΪ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ θα ιχνηλατήσουμε μαζί το ταξίδι του Τζάστιν. Τι θα έκανες εσύ, αν βρισκόσουν αντιμέτωπος με τα ίδια στοιχεία; Θα μπορέσεις να λύσεις το μυστήριο και να σώσεις τον κόσμο; Ζήσε την περιπέτεια και πάρε μέρος κι εσύ στη μάχη ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη!

Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό κάνοντας κλικ εδώ

 

 

You are here: Home Ανακοινωσεις Γεγονότα